Khamis, 26 September 2013

Adam AF Dan Fiza Elite Kini Sah Suami Isteri

Sejuk mata memandang pasangan sedondon nie ^.^
Barakallah kepada kedua selebriti, Adam AF dan Fiza Elite yang telah sah bergelar pasangan suami isteri hari ini. Ini merupakan hari bahagia dan gembira buat mereka. Tahniah admin ucapkan sekali lagi.


Fiza atau nama sebenarnya Siti Zaidatul Fiza Abdul halim,32 yang juga bekas penyanyi kumpulan Elite itu telah selamat diijabkabulkan dengan mas kahwin berjumlah RM300 oleh Pendaftar Nikah Daerah Petaling, Suhaimi Ahmad Wakid serta berwakil bapanya, Abdul Halim di Bangunan Majlis Agama Islam Selangor (MAIS), Shah Alam.Kedua pasangan pengantin baru dilihat memilih warna putih sebagai busana pada majlis akad nikah, pagi tadi.Sebelum ini, penyanyi Adam AF2 atau nama sebenarnya Mohd Aizam Md Saman,30 mengaku tidak peduli dengan status janda bakal isterinya itu.


Luahnya: 

"Secara jujurnya saya tidak pernah kisah tentang status seseorang wanita itu, memang ramai yang bertanya saya sama ada saya sudah bersedia untuk memikul tanggungjawab tersebut. "Saya sudah bersedia Insya-ALLAH, harap semua pihak dapat doakan agar saya dapat menjalankan tanggungjawab tersebut dengan ikhlas," katanya.

Semoga pasangan ini tetap teguh dalam menempuhi cabaran dan alam perkahwinan ini. Apapun, jom kita tengok serba sedikit majlis perkahwinan mereka.
0 bisikan:

Catat Ulasan

Buka Cbox
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Video Terbaru AwaNiBiRu

Video AwaNiBiRu Yang Lain?

Loading...