Selasa, 8 Mei 2012

Kamu Hidup Dua Kali - Filem Pendek Islamik

Sebuah Filem Epic Islam ringkas mengenai sifat sebenar apa yang berlaku selepas kematian anda. Kematian adalah benar-benar satu pengakhiran? Adakah kita akan kembali? Tiap-tiap diri akan merasai kematian.

Filem ini telah ditunjukkan dalam acara Destinasi Akhir untuk Acara Islam (Islamic Event)

Terima kasih khas kepada rakan-rakan kami pada http://www.purematrimony.com/ atas sokongan berterusan mereka. Perkahwinan Islam yang berlandaskan syariah dan diluluskan oleh Sheikh.

Supaya tidak mengelirukan sesiapa "YOLT - You Only Live Twice" merujuk kepada 'Dunya' (kehidupan) v 'Akhira; (akhirat). Walaupun terdapat lebih banyak proses dalam perjalanan jiwa kami, kami telah memilih YOLT kerana ia adalah cara yang mudah menggenggam konsep realiti kita bahawa terdapat kehidupan yang seterusnya.

Ayat akhir "Read your book", merujuk kepada hari akhir penghakiman apabila kita kembali kepada Allah untuk dihakimi. Buku kita akan dibentangkan kepada kita pada hari itu. Buku kita akan menjadi rekod semua amalan kita dalam kehidupan ini, besar, kecil, yang buruk, yang baik. Pada hari penghakiman, kita akan dipertanggungjawabkan untuk semua perbuatan ini. Semoga Allah memberi rahmat kepada kita.

Tidak ada muzik yang digunakan dalam pengeluaran ini, ia semua anasheed.

Video pendek kami:Lawati: 

0 bisikan:

Catat Ulasan

Buka Cbox
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Video Terbaru AwaNiBiRu

Video AwaNiBiRu Yang Lain?

Loading...