Rabu, 22 Februari 2012

Gigitan Hangat : Misha & Firos Bertunang

Semalam terbaca dalam akhbar kosmo, memang benar Misha Omar sudah bertunang, sebelum ini, desas desus jer ingat, tapi baguslah, kalau dah bergelar artis tu, banyaklah gosip dengan yang itu, dengan yang ini, harap-harap khabar ini mampu menyelamatkan artis daripada macam-macam fitnah, betul tak? Harap lau dah bertunang, kuranglah gosip sedikit dan kahwin adalah langkah terbaik. :)


Misha & Firos


KOTA BHARU - Penyanyi Misha Omar selamat melangsungkan pertunangan dengan kekasihnya, Firos Ezzwan Rossly, 30, di kediaman keluarganya di Buchil Bayam, di sini semalam.

Majlis pertunangan disempurnakan oleh bakal ibu mertuanya, Asmah Kenin dengan menyarung cincin di jari manis Misha atau nama sebenarnya, Samihah@Aisah Omar, 30.

"Alhamdulillah, akhirnya kami telah masuk ke satu fasa baharu dalam hubungan kami.

"Saya harap agar semua pihak mendoakan ikatan kami ini berpanjangan ke jenjang pelamin," kata penyanyi yang terkenal dengan lagu Bunga-Bunga Cinta serta Adam dan Hawa itu.

Beliau memilih Firos kerana bakal suaminya itu menepati segala ciri lelaki impiannya selain rapat dengan anak angkatnya, Muhammad Adam Emir.

Misha memberitahu, kedua-dua pihak juga bersetuju mengadakan majlis perkahwinan akhir tahun ini.

"Tarikh sebenar belum diputuskan tetapi mungkin selepas Aidilfitri nanti," katanya yang mengenali Firos lima tahun lalu.
 Sumber : Kosmo

0 bisikan:

Catat Ulasan

Buka Cbox
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Video Terbaru AwaNiBiRu

Video AwaNiBiRu Yang Lain?

Loading...