Khamis, 8 September 2011

Nantikan Peraduan Baru di AwaNiBiRu

Salam dan salam sejahtera,

Kebelankangan nie, Fatt Mazz tak sempat sangat nak update, maklumlah.. sekejap lagi Fatt Mazz akan sibuk bekerja dan tiada sangat masa untuk online tapi Fatt Mazz akan tetap kongsikan berita atau cerita penting kepada anda semua yang sanggup melawat blog ini. Sekiranya ada yang ingin bagi feedback silakan... Fatt Mazz tak kisah asalkan dapat menambah dan membaiki segala kelemahan dalam blog ini.

Kepada muslim dan muslimah, dah habis ke Hari Raya? Ke tak habis lagi? Dah banyak duit dapat? Lau banyak, kasilah sini sikit.. hik3 :P .. Fatt Mazz tak sempat nak ucap hari raya kepada semua sebab Fatt Mazz sibuk dengan hal lain untuk disettlekan tapi Fatt Mazz tetap nak ucapkan Selamat Hari Raya Maaf Zahir dan Batin :) .

Kepada yang lain, bukan muslim atau apa-apa makhluk dalam muka bumi ini termasuk E.T , Transformers, Alien, Predator dan seumpamanya... Hari Raya korang nanti Fatt Mazz p lawat... heheh.. :P

Jadi, apa plan lepas nie? Fatt Mazz sibuk kerja... lau de pe2... hantarlah mesej k, lau ade bisness baru.. kasi tahu.. Fatt Mazz nak dengar. Erm... rasanya, setakat itulah sahaja ucapan Fatt Mazz. Nanti lau Fatt Mazz dah kerja dan dapat upah banyak-banyak, akan ada peraduan istimewa di blog ini.. jeng3 .. nantikan kemunculan laporan AwaNiBiRu ... jadi lawatlah blog nie sentiasa :) Adios!!!!

0 bisikan:

Catat Ulasan

Buka Cbox
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Video Terbaru AwaNiBiRu

Video AwaNiBiRu Yang Lain?

Loading...