Jumaat, 5 Ogos 2011

Gigitan Hangat : Rossa Harapkan Yoyok Kembali

Rossa gembira bersama anaknya
Rossa harapkan Yoyok kembali
Penyanyi Rossa menyimpan harapan agar bekas suaminya, Yoyok akan segera dibebaskan daripada hukuman penjara. Bukan untuk dirinya sebaliknya demi anak tunggal mereka Rizky Langit Ramadhan yang kini mula merindui kelibat sang bapa.

Yoyok sebelum ini mengemukakan rayuan di mahkamah untuk memindahkan dirinya daripada penjara ke pusat pemulihan dadah. Kesnya akan didengar lagi di mahkamah minggu depan.

Rossa juga mengakui anaknya yang kini sudah berusia empat tahun mula merindui Yoyok setelah pemain dram kumpulan Padi itu didapati bersalah kerana memiliki dadah jenis syabu.

 "Dia mula rindu dengan ketiadaan Yoyok. Saya juga harap Yoyok bersabar menunggu keputusan diumumkan. Harapan saya semoga diringankanlah (hukuman) semoga dipercepatkan (keluar) untuk diketemukan dengan Rizky," kata Rossa.

Sementara itu Rossa juga bersyukur kerana setiap kali masuk bulan Ramadan, rezekinya bertambah. Dia serius berpuasa kerana mahu mensyukuri rezeki yang diberikan kepadanya.

"Mudah-mudahan diberi kesihatan untuk terus bekerja dan berpuasa. Ramadan ini lebih rasa hikmahnya kerana dapat banyak rezeki, banyak jadi duta produk dan lain-lain," kata Rossa kepada media di Indonesia.

0 bisikan:

Catat Ulasan

Buka Cbox
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Video Terbaru AwaNiBiRu

Video AwaNiBiRu Yang Lain?

Loading...