Rabu, 18 Mei 2011

Tips Lawak : Nak "COVER MALU"

Usaha Tangga Kejayaan
Haa...nie Fatt Mazz nak citer sikit pasal camner nak cover malu time korang dating ker..time nak tackle awek ker... atau time korang sorang-sorang jalan tepi longkang..haha.. tapi biasenya... time jalan-jalan or ternampak awek cun la... lelaki memang...pantang tengo awek cun...tapi...pompuan bley pakai jugak tips nie.. tengok keadaan dan keberanianla... :P

Tips :

Kalau Tersepak Batu

Jangan bangun terus, berguling-guling sampai xde orang yang lihat, tak pon... berguling-guling kemudian bangun dan nyanyi lagu Hindustan XD... baru orang xpasan kita tersepak batu...xpun..berguling-guling kemudian bangun dan terus sebut.. " Hebatlah baju nie...xkotor !!" sebut kuat2..gerenti orang dengar... :P

Kalau Terjatuh Basikal

Cuba angkat basikal dan berlari...naik lagi..kalau jatuh ulang balik, gerenti orang akan kata anda sendang buat exercise  ... lepas tu, sandar atau buang basikal dalam longkang kemudian sebut, " Basikal nie low class la...nak beli Sport Bicycle lak lepas nie !!"..dengang kuat bagi orang kagum... :P

Kalau Terjatuh Tangga

Terus bangun dan bersilat @ kung fu sambil baca ayat-ayat mentera dan pelik-pelik dengan tanggapan orang ingat kita sedang berlawanan dengan hantu atau makhluk halus....last option kalau dah xpandai nak bersilat @ kung fu...korang buatlah macam kena rasuk... Keh3


Kalau Terjatuh Dalam Longkang

Pura-pura ambik dan angkut sampah sambil maki-hamun dengan suara yang kuat.. ( bajet prihatin dengan persekitaran dan kebersihan ) ...gerenti ramai yang bertepuk tangan... HeHe

Kalau Terjatuh Ketika Naik Bas

Jerit kuat-kuat , " Oi, apa main tolak-tolak nie!! " Walaupun tiada orang di depan atau belakang....

Kalau Terjatuh Di Depan Bus Stop

Terus buat-buat pengsan @ pitam...lau xde orang yang bantu atau hantar anda p hospital... tidur jela.. sampai lewat malam...so, time nie nak lekas bangun dan cabut lari... wakaka XD


Breakdance
Kalau Jatuh Tergelincir Kat Lantai Licin

Tariklah sape-sape yang ada dekat situ supaya anda dapat jatuh sekali supaya bukan anda sorang yang dapat malu.....kalau xsempat...bila jatuh terus buat Breakdance walaupun anda tidak pandai menari langsung... manelah tahu kot2 geng breakdance ada kat situ..ley lepak sama.... HaHa :P

0 bisikan:

Catat Ulasan

Buka Cbox
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Video Terbaru AwaNiBiRu

Video AwaNiBiRu Yang Lain?

Loading...