Isnin, 4 April 2011

Gigitan Hangat : Oncy Ungu Mahu Kahwin

Band Ungu
Hujung bulan lalu, penyanyi utama kumpulan Ungu, Pasha sudah menamatkan zaman dudanya. Seorang lagi personel kumpulan yang jadi kegilaan remaja itu, Oncy akan mengikut jejaknya tak lama lagi.

Oncy dan tunangnya, Endhita sudah sedia bernikah dan kini sedang mempersiapkan mental dan fizikal ke arah itu. Tarikhnya belum ada, tapi Oncy membayangkan dia akan menamatkan zaman solo tahun ini juga.

Semasa majlis resepsi pernikahan Pasha di Bandung baru-baru ini Endhita setia menemani Oncy. Dia kelihatan cool sahaja apabila Oncy diserbu peminat yang mahu bergambar bersama-sama semasa dalam majlis itu.
Endhita & Oncy

Difahamkan Oncy mahu menikah sebelum Ramadan nanti. Dia mahu menjalani ibadah puasa dengan lebih sempurna apabila ada isteri bersama-samanya.

"Tahun ini harus tutup buku, sudah deadline ni. Akan dirancang dalam masa terdekat. Saya ni mahunya sebelum bulan puasa nanti.

"Kalau tak sempat selepas puasa pun okey, yang penting saya tak mahuter buru-buru" katanya kepada media Indonesia.

Secara mental, Oncy dan Endhita masing-masing sudah sedia menikah. Mereka menunggu kelapangan masa kerana dia sibuk dengan Ungu manakala Endhita pula aktif berlakon. Oncy dan Endhita bertunang pada November tahun lalu.


Kata Admin : " Secocok bangat sih.... !!! :P "

0 bisikan:

Catat Ulasan

Buka Cbox
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Video Terbaru AwaNiBiRu

Video AwaNiBiRu Yang Lain?

Loading...